Lecția de civilizație care a uimit toată Europa
|

Lecția de civilizație care a uimit toată Europa

Echipa națională a României a dat dovadă de civilizație exemplară după înfrângerea cu Olanda la EURO 2024, scor 0-3, în optimile de finală. Presa internațională a reacționat imediat după ce a văzut cum au lăsat tricolorii vestiarul la plecarea din Munchen.

Înainte de plecarea de la stadion, membrii delegației României au făcut curățenie exemplară în vestiar și au lăsat o scrisoare de mulțumire pentru gazde. ”EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului. Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Echipa Națională de Fotbal a României”, se arată în scrisoarea lăsată de echipa națională în vestiar.
UEFA a reacționat imediat ”Oaspeții perfecți. După eliminarea lor de la EURO 2024, cei din România au lăsat vestiarul fără nicio pată și o scrisoare emoționantă pentru gazdele germane”, a scris UEFA.   ???? ???????? The perfect guests. Following their elimination from #EURO2024 last night, @hai_romania left their Munich dressing room spotless with a touching letter to their German hosts. pic.twitter.com/UZwmxqxyjk— UEFA (@UEFA) July 3, 2024                   Italienii de la Gazzetta Dello Sport au rămas și ei impresionați de gestul românilor România, aplauze pentru voi în ciuda eliminării: au lăsat vestiarul foarte curat Echipa antrenorului Edward Iordănescu a părăsit vestiarul așa (n.r imagini cu vestiarul curat) după meciul pierdut cu Olanda din optulea Euro 2024: totul este în regulă cu o scrisoare de mulțumire pentru experiență și ospitalitate, au scris italienii.  

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *