[P]Euro 2024: recorduri ale fotbalului european
|

[P]Euro 2024: recorduri ale fotbalului european

La fiecare 4 ani, Europa sărbătorește la cel mai înalt nivel sportul rege. Este rândul Germaniei să fie gazdă a turneului final al Campionatului european de fotbal. Iată care sunt cele mai interesante recorduri înregistrate la Euro 2024, în ritmul spectacolului din teren și al entuziasmului din tribune: Debuturi remarcabile și recorduri de vârstă Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător care a participat vreodată la un Campionat european. La Euro 2024, spaniolul a debutat în prima reprezentativă a ibericilor, iar vârsta de 16 ani și 338 de zile este un record impresionant! Puștiul, cum i se spune printre colegi, dovedește că vârsta nu este neapărat un criteriu pentru a atinge marea performanță. La nici 17 ani, Yamal conduce tânăra generație de fotbaliști talentați care strălucesc pe scena europeană. În oferta de pariuri la Euro 2024 cu Betano, numele marilor jucători de la turneul final Euro 2024 apar cu diverse cote atractive, în funcție de evoluțiile recente și de estimările specialiștilor. La rubrica Jucători de Top, găsești pariuri pe golgheteri, pariuri pe șuturi la poartă, pe cele mai multe assisturi, pariuri pe goluri așteptate, pase de gol așteptate, caronașe roșii, cartonașe galbene, șuturi parate și pariuri pe portari fără gol primit.

Cel mai rapid gol din istoria Campionatului european de fotbal Chiar din faza grupelor, la Euro 2024 s-a stabilit un nou record pentru cel mai rapid gol din întreaga istorie a Campionatului european. Este vorba despre golul albanezului Nedim Bajrami, care a deschis scorul în partida cu Italia, în doar 23 de secunde de la începutul meciului. Recordul anterior a aparținut lui Dmitri Kirichenko, care a marcat când cronometrul arăta 1 minut și 7 secunde, în partida dintre Rusia și Grecia, la ediția din 2004. Și la 2020 au fost reușite rapide, de exemplu golul lui Emil Forsberg pentru Suedia, în meciul cu Polonia.
Diversitate geografică a orașelor gazdă Pentru această ediție a Campionatului european, Germania a folosit nouă stadioane care au fost, de asemenea, utilizate la Cupa Mondială FIFA 2006, plus un stadion suplimentar în Düsseldorf, oferind o acoperire geografică largă și facilități de top pentru meciuri. România joacă la Euro în Grupa E, partidele tricolorilor fiind programate pe München Football Arena, Cologne Stadium din Köln și Frankfurt Arena. În fazele superioare ale competiției, echipele calificate vor evolua pe stadioane moderne, cu dotări de top. Toate cele zece stadioane alese pentru Euro 2024 respectă cerința minimă de capacitate a UEFA de 30.000 de locuri, iar amplasarea lor pe tot teritoriul Germaniei reprezintă un record de eficiență în organizarea Campionatului european de fotbal. Asistăm la o distribuție bine gândită, pe o infrastructură capabilă să suporte fluxul mare de suporteri și turismul asociat unui eveniment de o asemenea anvergură. Utilizarea inovațiilor tehnologice la Euro 2024 Sponsor Oficial Global al UEFA EURO 2024, Betano ​oferă pasionaților de fotbal ocazia să joace la cote înalte și să trăiască live bucuria meciurilor de la turneul final al Campionatului european. Poți să urmărești partidele preferate cu streaming live pe smartphone-ul tău și să pariezi în același timp, fără să ratezi vreo fază din meci. Ai la dispoziție xGoals, cu statistici de live betting și reluări ale momentelor importante din meciuri, direct în aplicația mobilă Betano. Mergi în Germania să susții tricolorii din tribune? Pariază responsabil și bucură-te de fotbal la Euro 2024, în stil de mare campion! Organizatorii Euro 2024 utilizează tehnologii de ultimă oră pentru îmbunătățirea experienței fanilor și a eficienței logistice, inclusiv sisteme avansate de bilete digitale și aplicații mobile pentru ghidarea suporterilor. Mingea oficială (Fussballliebe) este dotată cu tehnologia Adidas Connected Ball. Aceasta include un cip special conceput pentru a ajuta la arbitraj, permite urmărirea în timp real a mișcărilor fiecărui jucător și crearea de imagini 3D ale pozițiilor echipelor pe teren. Pregătește-te pentru performanță: jocul începe acum!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *