Vincent Kompany a condus primul său antrenament oficial pentru Bayern Munchen
|

Vincent Kompany a condus primul său antrenament oficial pentru Bayern Munchen

Tehnicianul belgian Vincent Kompany a condus miercuri primul său antrenament oficial pentru echipa germană de fotbal Bayern Munchen, informează site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF.

La centrul de antrenament de pe Saebener Strasse din Munchen au fost prezenţi treisprezece jucători sub comanda antrenorului belgian în vârstă de 38 de ani. După o încălzire, Kompany s-a adresat pentru scurt timp grupului, apoi antrenamentul a fost reluat. Internaţionalii germani Serge Gnabry şi Leon Goretzka, care nu au fost incluşi în lotul pentru EURO 2024, au fost prezenţi. Au participat de asemenea cinci jucători tineri şi doi portari, precum şi noua achiziţie Hiroki Ito. Fotbalişti care au participat la EURO, precum Harry Kane, Manuel Neuer şi Thomas Muller, se vor alătura echipei mai târziu. Kompany a vorbit cu jucătorii săi în germană şi engleză. “Vreau să mă asigur că ei înţeleg conţinutul antrenamentului şi că pregătirea pentru noul sezon decurge aşa cum a fost prevăzut”, a declarat tehnicianul pe canalele clubului.

Fostul mare internaţional belgian s-a despărţit în această vară de clubul englez Burnley şi a semnat un contract pe trei ani cu Bayern Munchen. Cea mai titrată echipă din fotbalul german nu a câştigat niciun trofeu în sezonul trecut.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *