Rusoaica Diana Şnaider, în semifinale la Budapesta (WTA)
|

Rusoaica Diana Şnaider, în semifinale la Budapesta (WTA)

Rusoaica Diana Şnaider a învins-o joi după două seturi simetrice pe compatrioata sa Ekaterina Makarova, 6-3, 6-3, şi s-a calificat în semifinalele turneului de tenis WTA 250 de la Budapesta, dotat cu premii totale de 232.244 de euro, unde ea este cap de serie numărul 1.

Diana Şnaider, locul 28 WTA, va lupta pentru un loc în finală cu germanca Ella Seidel (166 WTA), care a dispus joi de unguroaica Anna Bondar, 7-5, 7-5. Şnaider este printre cei doar 15 sportivi ruşi vor participa la Jocurile Olimpice 2024. Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a postat joi lista definitivă, cu 15 sportivi ruşi, care vor concura la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Lista include şapte jucători de tenis, trei canoişti, trei ciclişti, un înotător şi o gimnastă la trambulină, comparativ cu cei 335 sportivi care au reprezentat Rusia la JO de la Tokyo. Cealaltă semifinală de la Budapesta le va opune pe slovaca Rebecca Sramkova (109 WTA) şi germanca Eva Lys (129 WTA).

Rebecca Sramkova a învins-o în sferturi pe chinezoaica Wang Xiyu, cu 7-6 (7/4), 6-3. Rebecca Sramkova a trecut în primul tur de românca Miriam Bulgaru. Tot în runda inaugurală, Wang Xiyu s-a impus în faţa altei jucătoare din ţara noastră, Anca Todoni. Eva Lys s-a impus în sferturi în faţa americancei Bernarda Pera, care a abandonat când era condusă cu 7-6 (8/6), 4-1.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *