UEFA a decis: Cine va arbitra FCSB
|

UEFA a decis: Cine va arbitra FCSB

Meciul FCSB – Maccabi Tel Aviv, care va avea loc marţi, 23 iulie, în manşa întâi a turului secund preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigadă maghiară avându-l la centru pe Gergo Bogar, a anunţat Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) pe site-ul său, notează Agerpres.

Gergo Bogar, în vârstă de 32 de ani, nu a mai condus meciuri ale echipelor româneşti în cupele europene. Arbitrii asistenţi vor fi Theodoros Georgiou şi Balazs Szalai, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Csaba Pinter. Meciul tur FCSB – Maccabi Tel Aviv se va disputa la Bucureşti, pe Stadionul Steaua, marţi 23 iulie, de la ora 20:30. Campioana României va juca returul în deplasare, pe 31 iulie, pe Bozsik Arena din Budapesta, de la ora 21:00. Returul Maccabi Tel Aviv – FCSB va fi arbitrat de o brigadă din Franţa, la centru fiind Jeremie Pignard. Arbitrii asistenţi vor fi Aurelien Drouet şi Laurent Coniglio, iar Mathieu Vernice va fi al patrulea oficial.

Jeremie Pignard, care pe 7 august va împlini 37 de ani, a fost al patrulea oficial la meciul West Ham United – FCSB (3-1), disputat pe 8 septembrie 2022 în grupele Europa Conference League.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *