Vedetele SUA la baschet masculin au fost la un pas de înfrângere în faţa Sudanului de Sud
|

Vedetele SUA la baschet masculin au fost la un pas de înfrângere în faţa Sudanului de Sud

Baschetbaliştii vedetă ai echipei Statelor Unite au fost la un pas de înfrângere în faţa naţionalei Sudanului de Sud, care a fost învinsă în cele din urmă cu 101-100, sâmbătă, la Londra, într-un meci de pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Paris, informează AFP. Coechipierii lui LeBron James au fost conduşi chiar cu 14 puncte la pauză, dar starul lui Los Angeles Lakers a adus victoria cu o aruncare, când mai erau opt secunde, el reuşind în total 25 de puncte, scrie agerpres.ro. Selecţionata antrenată de Steve Kerr vizează un al cincilea titlu olimpic consecutiv.

Steve Kerr a recunoscut că “nu a lucrat suficient de bine pentru a pregăti echipa”. “Nu ne-am concentrat suficient pe ceea ce pot face ei, iar asta e vina mea”, acest lucru permiţând Sudanului de Sud “să capete rapid încredere”, a adăugat antrenorul.
La rândul său, LeBron James a explicat că “multe dintre echipele împotriva cărora jucăm se antrenează de o lună sau două, în timp ce noi suntem împreună doar de vreo două săptămâni”. Pe aceeaşi linie a fost Anthony Davis (15 puncte, 11 recuperări), care a subliniat că Team USA nu este încă “la 100%” din punct de vedere colectiv, dar “totul este controlabil”. Marial Shayok a reuşit 25 de puncte pentru Sudanul de Sud, care va participa în premieră la Jocurile Olimpice. Echipa sa şi cea a Statelor Unite au fost repartizate în aceeaşi grupă, urmând să se întâlnească la Lille pe 31 iulie.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *