Fundaşul Daniel Graovac revine la CFR Cluj după doi ani
|

Fundaşul Daniel Graovac revine la CFR Cluj după doi ani

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, transferul lui Daniel Graovac, fundaş croat care revine la gruparea ardeleană după doi ani.

“Suntem bucuroşi să vă anunţăm că fundaşul central Daniel Graovac revine în Gruia. Apărătorul se întoarce la CFR Cluj după doi ani, perioadă în care a evoluat în Turcia, atât pentru Kasimpaşa, cât şi pentru Manisa FK. În tricoul celei din urmă, Graovac a avut 28 de apariţii în ultimul sezon competiţional. Daniel, bine ai revenit în Gruia! Îţi urăm mult succes şi cât mai multe reuşite alături de echipa noastră!”, se menţionează pe site-ul citat. În vârstă de 30 de ani, Graovac are în palmares titlul cu CFR Cluj din sezonul 2021/2022. El a îmbrăcat de 37 de ori tricoul formaţiei ardelene, reuşind 1 gol şi 2 pase decisive. Fundaşul central a mai jucat în cariera sa la formaţiile Zrinjski Mostar, Mouscron, Zeljeznicar, Vojvodina Novi Sad, Astra Giurgiu, Kasimpaşa şi Manisa FK.

În această pauză competiţională CFR Cluj a mai realizat nouă transferuri: mijlocaşul Andrei Artean (Apollon Limassol), fundaşul dreapta Armend Thaqi (FC Ballkani), fundaşul stânga Simao Rocha (Pacos de Ferreira), fundaşul Anton Kresic (Rijeka), extrema stângă Adrian Păun (Bnei Sakhnin), mijlocaşul Kalifa Kujabi (Frosinone), extrema franceză Beni Nkololo (Al-Orobah), fundaşul brazilian Leo Bolgado (Leixos) şi atacantul moldovean Virgiliu Postolachi (Grenoble), la care se adaugă cel al atacantului liberian Mohammed Kamara (Hapoel Haifa), perfectat din iarnă.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *