El are un as în mâneca
|

El are un as în mâneca

Președintele clubului Dinamo, Ionuț Popa, club la care este legitimat David Popovici, susține că la revenirea în țară marele campion este așteptat cu un nou contract, în care va fi inclus și un bonus consistent. Ionuț Popa susține că a urmărit declarațiile lui David Popovici și l-a văzut extrem de liniștit înaintea cursei de 100 de metri și, după cum îl cunoaște pe David, acesta are un ”as în mânecă”.

David Popovici va concura la Jocurile Olimpice 2024, în proba de 100 de metri, ”proba regină” a înotului, cu începere de la ora 23.39. „Cu David ne comportăm special în fiecare zi. Încă nu avem pregătit ceva special pentru revenirea lui. Va urma să semnăm pentru un nou ciclu olimpic și probabil îi vom pregăti acolo o surpriză, cu ceva bonusuri, pe care le merită. Actualul contract expiră după Jocurile Olimpice. Nu ne temem că nu vom semna, nu există așa ceva. Vedeți, foarte mulți contestau faptul că David și alți sportivi au contract cu cluburile departamentale. Aș vrea să vin într-o emisiune cu tatăl lui David și să explicăm tuturor dacă parteneriatul cu Dinamo l-a ajutat pe David. Oamenii nu înțeleg că performanța înseamnă bani. Nu poți să performezi dacă nu ai bani și dacă nu ai cele mai bune condiții. E un cumul de factori. Noi suntem mulțumiți că l-am sprijinit”, a spus Ionuț Popa, informează GSP.

Popovici are un as în mânecă Ionuț Popa susține că l-a văzut foarte liniștit pe David Popovici și când este așa, înseamnă că are un as în mânecă pentru finala de 100 de metri liber. „Delegația României aștepta cu sufletul la gură prima medalie. Orice medalie însemna un imbold pentru ceilalți sportivi. David, în opinia noastră, era favorit. A câștigat seria, a câștigat semifinala și ne așteptam la o medalie.
Acum, ne așteptăm la o medalie și la proba de 100m. Îl cunosc pe David și știu cât de bine se pregătește. Îl văd liniștit și, când e liniștit, înseamnă că are un as în mânecă. E foarte inteligent și e foarte serios. Are bun simț și modestie. Asta e cheia succesului. Talentați sunt mulți, dar pierd pe alte planuri. El e un tip echilibrat”, a mai spus Ionuț Popa.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *