Rapid rămâne fără victorie în Superliga
|

Rapid rămâne fără victorie în Superliga

Rapidul a obținut un egal norocos, 2-2, cu Sepsi Sf Gheorghe după ce a fost dominată copios, raportul posesiei fiind 72 – 28 pentru cei de la Sepsi. Fanii giluleștenilor au scandat DEMISIA la finalul partidei.

Trupa lui Neil Lennon, care a lipsit de la meci, a remizat cu Sepsi, 2-2, are trei egaluri și o înfrângere în primele trei etape. Departe de pretențiile fanilor, care au scandat demisia. Plecat din țară din cauza unui eveniment tragic petrecut în familie, antrenorul Neill Lennon le-a lăsat fanilor o nouă inovație tactică: Fundașul Paul Iacob a avansat în linia de mijloc, ca închizător, în fața unei linii de fundași formată din Brau, Blazek și Ignat iar legendarul Săpunaru a rămas tot pe bancă. Iar meciul a avut un start fulminant. Două goluri în trei minute, cu fundașul Blazek în prim plan. După 42 de secunde, fundașul slovac a trimis aiurea cu capul, de la marginea careului, iar mingea a ajuns la Varga, care a trimis-o din prima spre poarta goală, de lângă Aioani, care a ieșit hazardat, la 15 metri de poartă.

În minutul 3, Blazek și-a răscumpărat eroarea și a restabilit egalitatea. A trimis mingea în plasă din fața porții, după ce Niczuly a scăpat în față șutul lui Burmaz. Oaspeţii au deschis scorul după numai 42 de secunde, prin maghiarul Kevin Varga, care a profitat de erorile comise de portarul Marian Aioani şi de fundaşul Filip Blazek. Varga i-a dedicat golul coechipierului său Cosmin Matei, suspendat pentru dopaj. Rapid a egalat imediat (3), prin acelaşi Blazek, care a trimis în plasă din 6 metri o minge bâlbâită de apărarea covăsneană la centrarea lui Petrila din lovitură liberă. Sepsi OSK a închis tabela în min. 68, prin Gabriel Debeljuh, cu capul, din plonjon, după ce Aioani a respins şutul lui Marius Coman. Atacantul rapidist Borisav Burmaz a părăsit terenul accidentat, cu targa, fiind transportat la ambulanţă (53). Rapid a avut şansa de a obţine victoria, dar şutul lui Claudiu Micovschi (90+3) a şters transversala.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *