luptătoarea americană Sarah Ann Hildebrandt a cucerit medalia de aur la cat. 50 kg/ Clasamentul final al categoriei
|

luptătoarea americană Sarah Ann Hildebrandt a cucerit medalia de aur la cat. 50 kg/ Clasamentul final al categoriei

Luptătoarea americană Sarah Ann Hildebrandt a cucerit medalia de aur la cat. 50 kg, miercuri seara, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a învins-o în finală pe cubaneza Yusneylis Guzman Lopez, informează AGERPRES.

Iniţial, Hildebrandt trebuia să o înfrunte pe indiana Vinesh Phogat, dar aceasta a fost descalificată miercuri dimineaţa, deoarece nu s-a încadrat în categorie. În 2021, Hildebrandt obţinuse bronzul la JO de la Tokyo. Yusneylis Guzman Lopez, învinsă de Vinesh Phogat în semifinale, a fost promovată în finală, iar meciul dintre japoneza Yui Susaki şi ucraineanca Oksana Livaci, din recalificări, a fost ridicat la rang de meci pentru bronz, medalie câştigată de niponă. Susaki e campioana olimpică de la Tokyo.

Chinezoaica Ziqi Feng a câştigat cealaltă medalie de bronz, după victoria reuşită în faţa mongolei Otgonjargal Dolgorjav. Clasamentul final al categoriei 50 kg 1. Sarah Ann Hildebrandt (SUA)
2. Yusneylis Guzman Lopez (Cuba) 3. Yui Susaki (Japonia) 3. Ziqi Feng (China) 5. Oksana Livaci (Ucraina) 5. Otgonjargal Dolgorjav (Mongolia) 7. Gabija Dilyte (Lituania) 8. Maria Stadnik (Azerbaidjan) 9. Evin Demirhan Yavuz (Turcia) 10. Anastasia Blayvas (Germania) …

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *