Argentinianul Julian Alvarez s-a transferat de la Manchester City la Atletico Madrid (oficial)
|

Argentinianul Julian Alvarez s-a transferat de la Manchester City la Atletico Madrid (oficial)

Atacantul argentinian Julian Alvarez, în vârstă de 24 de ani, a semnat luni pentru şase sezoane cu Atletico Madrid, venind de la Manchester City, a anunţat clubul din La Liga într-un comunicat citat de AFP.

“Julian Alvarez, câştigător al Cupei Mondiale şi al Copei America cu naţionala Argentinei, a semnat un contract pentru următoarele şase sezoane”, a scris clubul madrilen, fără a oferi detalii cu privire la valoarea transferului, estimat de presa spaniolă la aproximativ 90 de milioane de euro. Sud-americanul a fost rezervă în finala Cupei Angliei din luna mai, când Manchester United a învins-o pe Manchester City (2-1), iar de atunci au apărut speculaţii despre o plecare a sa la Atletico Madrid. În sezonul trecut, la City doar Erling Haaland şi Bernardo Silva au avut mai multe minute de joc decât Alvarez, care a ajuns la echipa din Manchester în iarna lui 2022 de la River Plate în schimbul a 17 milioane de euro.

Cu 36 de selecţii şi nouă goluri la selecţionata Albiceleste, Alvarez a disputat în cele două sezoane şi jumătate la City un număr de 103 meciuri şi a marcat 36 de goluri în toate competiţiile. Unul dintre jucătorii lui Atletico este portarul român Horaţiu Moldovan.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *