Incident la evenimentul dedicat gimnastei Anei Maria Bărbosu. Un bărbat îmbrăcat în jandarm şi având o armă neletală asupra sa, depistat printre participanți
|

Incident la evenimentul dedicat gimnastei Anei Maria Bărbosu. Un bărbat îmbrăcat în jandarm şi având o armă neletală asupra sa, depistat printre participanți

Incident la evenimentului dedicat gimnastei Ana Maria Bărbosu, care a obținut bronzul la Jocurile Olimpice din Paris. Un bărbat care purta obiecte vestimentare cu însemnele Jandarmeriei fără drept, având asupra sa o armă neletală, a fost depistat de autorități joi seara, la Focşani, în timpul evenimentului.

Bărbatul a fost legitimat şi condus la audieri. Pentru moment, nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul se afla la eveniment și nici de ce era îmbrăcat astfel. “Echipajul din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu la o adunare publică avizată, în Piaţa Unirii din Municipiul Focşani, a identificat un bărbat purtând obiecte vestimentare cu însemnele “Jandarmeria” şi având asupra sa un pistol care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este de tip airsoft. S-a procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei în cauză, stabilindu-se faptul că acesta nu avea dreptul de a purta uniforma şi nici de a deţine arme neletale la adunările publice”, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea.

Pistolul i-a fost confiscat Potrivit Jandarmeriei, tânărul a fost condus la sediul Poliţiei în vederea continuării cercetărilor, iar pistolul a fost ridicat în vederea confiscării. În acest caz au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârşirea faptelor prevăzute de articolul 372 litera b) Cod Penal – Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
Gimnasta Ana Maria Bărbosu, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a primit, joi, titlul de Ambasador al municipiului Focşani, în cadrul unei eveniment care i-a fost dedicat, organizat în Piaţa Unirii din centrul oraşului, unde sportiva a fost întâmpinată de circa o mie de persoane.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *