Am făcut un pariu cu el!
|

Am făcut un pariu cu el!

Magnatul Ion Țiriac are o legătură specială cu marele tenismen Novak Djokovic, imediat după victoria sârbului de la Jocurile Olimpice. La final, Ion Țiriac a spus că a pus și un parius cu Djokovic, dar nu a vrut să dezvăluie ce anume.

”«Bebelușul» Djokovic se antrena în România la începutul carierei sale. Făcea 80 de kilometri pe zi pentru că era prea scump în Belgrad. A venit cu părinții lui. L-am invitat de două ori la turneul de la București. Îl știu foarte bine. Este o persoană decentă. L-am sunat după victoria de la Jocurile Olimpice și i-am spus: «Om tânăr, jucător bătrân». Am profitat de oportunitate să fac un pariu cu el, dar nu vă pot spune despre ce e vorba, din păcate”, a declarat Ion Țiriac, potrivit site-ului din Franța – We Love Tenis. Djokovic a câștigat aurul la Jocurile Olimpice Tenismanul sârb Novak Djokvoic, campion olimpic la Paris-2024, unde a cucerit singurul trofeu care lipsea din impresionantul său palmares, a asigurat că aceste este “cel mai mare succes” al carierei sale, informează EFE.

Djokovic, în vârstă de 37 de ani, l-a învins în două seturi, ambele câştigate la tiebreak, 7-6 (7/3), 7-6 (7/2), pe spaniolul Carlos Alcaraz în finala olimpică desfăşurată pe zgura de la Roland Garros. “Mi-am atins toate obiectivele, dar iubesc acest sport şi nu-l practic doar pentru a câştiga, îl practic pentru că îmi place să concurez, să mă antrenez, să-mi îmbunătăţesc nivelul. Acest sport mi-a dat totul şi vreau să-i returnez cu sacrificiu”, a spus sârbul, adăugând că se antrenează “la fel de mult ca un tânăr care abia a început”.
Djokovic a insistat că aurul olimpic l-a ocolit până acum şi a asigurat că obţinerea lui “a fost cel mai dificil obstacol” şi un obiectiv la care visa ”de ani de zile”.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *