Rapid – Dinamo: ‘Egalul nu ne mai ajută, nu ne mai dă nici măcar moral’
|

Rapid – Dinamo: ‘Egalul nu ne mai ajută, nu ne mai dă nici măcar moral’

Mijlocaşul rapidist Claudiu Petrila a afirmat, duminică, după derby-ul cu Dinamo, scor 1-1, că lucrurile la formaţia pregătită de Neil Lennon, Rapid Bucureşti, nu merg în direcţia dorită şi că jucătorii giuleşteni trebuie să facă ceva pentru a-şi mulţumi fanii, care nu mai au răbdare, scrie AGERPRES.

“Egalul nu ne mai ajută, nu ne mai dă nici măcar moral. Urmează din nou un meci greu, la Iaşi, unde va fi un meci de luptă, să vedem ce va fi acolo, să sperăm că vom câştiga. De cinci-şase meciuri nici nu ştiu ce să mai zic, când va veni victoria. Noi ne dorim, muncim, dar nu reuşim. Marcăm primii din nou, dar nu reuşim să ţinem de rezultat. Nu ştiu neapărat dacă este o criză, dar se pare că lucrurile nu merg în direcţia în care ne-am dori. Multe nu sunt de spus, să încercăm să rămânem uniţi, să ne încurajăm. Încercăm să facem asta şi în meciuri, dar nu am reuşit din păcate. Atunci când vrem să închidem meciul nu reuşim. Trebuie să facem ceva să ne revenim, pentru că nici fanii nu mai au răbdare cu noi, trebuie să îi facem fericiţi”, a declarat Petrila la televiziunile deţin ătoare de drepturi. Rapid Bucureşti rămâne singura echipă din Superliga de fotbal fără victorie, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1 (0-0), duminică seara, în Giuleşti, în etapa a şasea. Rapid are cinci egaluri şi un eşec în acest sezon.

Rapid şi Dinamo s-au întâlnit în principala competiţie internă de 116 ori, de 50 de ori a câştigat gruparea alb-roşie, de 40 de ori s-a impus formaţia giuleşteană, iar alte 26 de partide s-au terminat la egalitate. Palmaresul cu Rapid gazdă este de 59 de meciuri, 24 de victorii Rapid, 14 remize şi 21 de succese Dinamo, potrivit LPF.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *