Rapid – Dinamo: ‘E un drum lung pentru Dinamo, bineînţeles că ne dorim să ajungem în play-off’
|

Rapid – Dinamo: ‘E un drum lung pentru Dinamo, bineînţeles că ne dorim să ajungem în play-off’

Jucătorul Astrit Selmani a afirmat, după derby-ul cu Rapid, scor 1-1, în etapa a 6-a a Superligii de fotbal, că e greu pentru formaţia sa, Dinamo, să ajungă în play-off-ul competiţiei, dar că este un obiectiv pentru el şi colegii săi, informează AGERPRES.

“Eu mă simt foarte bine la Dinamo, am jucat mult şi în apărarea, am alergat foarte mult, a fost bine. E un drum lung pentru Dinamo, bineînţeles că ne dorim să ajungem în play-off, dar acum avem un meci greu în etapa următoare cu Craiova, trebuie să fim inteligenţi”, a declarat Selmani la Digi Sport. Marcatorul golului echipei Dinamo consideră că ocaziile mai mari au aparţinut alb-roşiilor în derby-ul de pe stadionul Giuleşti. “Şi ei au avut ocazii, dar cred că noi am avut ocazii mai mari. Au fost penalty clar la mine. Unii spuneau că a fost acordat uşor, dar nu e adevărat. Până la urmă e bine că arbitrul a văzut că au fost penalty-uri şi că au fost acordate. Eu mă simt în formă, mă simt bine şi de aceea am bătut eu. Arbitru a avut o prestaţie bună astăzi nu ştiu dacă a fost henţ la penalty-ul lor”, a adăugat jucătorul kosovar.

Rapid Bucureşti rămâne singura echipă din Superliga de fotbal fără victorie, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1 (0-0), duminică seara, în Giuleşti, în etapa a şasea. Rapid are cinci egaluri şi un eşec în acest sezon.
Rapid şi Dinamo s-au întâlnit în principala competiţie internă de 116 ori, de 50 de ori a câştigat gruparea alb-roşie, de 40 de ori s-a impus formaţia giuleşteană, iar alte 26 de partide s-au terminat la egalitate. Palmaresul cu Rapid gazdă este de 59 de meciuri, 24 de victorii Rapid, 14 remize şi 21 de succese Dinamo, potrivit LPF.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *