Barcelona stabilește clauza de cumpărare a lui Bernal (17 ani) la 500 de milioane de euro
|

Barcelona stabilește clauza de cumpărare a lui Bernal (17 ani) la 500 de milioane de euro

Barcelona a stabilit clauza de cumpărare a mijlocașului Marc Bernal la 500 de milioane de euro și a prelungit contractul tânărului de 17 ani până în iunie 2026, a anunțat luni clubul din LaLiga, potrivit mediafax.

Când spaniolul Bernal nu va mai fi jucător Under-19 în 2026, el va avea o opțiune de prelungire pentru încă trei ani, a declarat clubul. Bernal și-a rupt ligamentul încrucișat anterior (ACL) în timpul victoriei cu 2-1 a Barcei la Rayo Vallecano luna trecută, când a fost forțat să părăsească terenul în ultimele minute. Un produs al academiei de tineret a Barcelonei, Bernal a avut trei apariții în campionat de la debutul său pentru echipa de seniori în LaLiga. „Marc Bernal a fost, până la accidentarea sa nefericită, senzația uriașă la începutul sezonului”, a declarat luni Barcelona într-un comunicat. „După ce s-a alăturat managerului Hansi Flick pentru pre-sezon, antrenorul german a fost convins că era pregătit să treacă la nivelul următor”.

„Clubul este convins că el este o investiție fabuloasă pentru viitor și a reflectat această convingere prin noul contract de astăzi.”

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *