A început meciul România vs Olanda: Românii sunt ‘câtă frunză, câtă iarbă’ pe stadionul din Munchen
|

A început meciul România vs Olanda: Românii sunt ‘câtă frunză, câtă iarbă’ pe stadionul din Munchen

Naționala României înfruntă Olanda, începând de la ora 19.00, în optimile Euro 2024. Este un meci pentru istorie, un meci al unei întregi generații. Dacă România va trece de Olanda se va califica în sferturile competiției și va egala cea mai mare performanță a echipei naționale, un sfert de finală la un turneu major. Precedenta performanță aparține ”Generației de aur”, care a ajuns în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din 1994. STIRIPESURSE.RO vă ține la curent în format LIVETEXT cu evoluția partidei.

UPDATE 2 iulie 2024, ora 19.16: Prima mare ocazie a meciului aparține României. Denis Man a avut o pătrundere în centru, dar șutul său s-a dus la câțiva centimetri deasupra porții. UPDATE 2 iulie 2024, ora 19.08: Imnul României se aude absolut senzațional pe Allianz Arena din Munchen UPDATE 2 iulie 2024, ora 19.05: Jucătorii României au început extrem de sus meciul, cu pressing în careul advers. În urma unui duel între Dumfries și Ianis Hagi, olandezul l-a lovit cu cotul în cap pe Ianis și i-a spart capul. Ianis Hagi a primit îngrijiri și a reluat meciul, dar poartă în bandaj special. UPDATE 2 iulie 2024, ora 19.00: A început meciul dintre România și Olanda. Olandezii au avut lovitura de start. UPDATE 2 iulie 2024, ora 18.57: Se intonează imnurile celor 2 țări. ”Zidul galben” cântă așa cum rar s-a văzut pe un stadion de fotbal. Pe stadion sunt zeci de mii de români, care fac o atmosferă de SENZAȚIE! UPDATE 2 iulie 2024, ora 18.41: Imagini din vestiarul naționalei României

UPDATE 2 iulie 2024, ora 18.35: Primele imagini cu jucătorii României la încălzire, înaintea meciului cu Olanda UPDATE 2 iulie 2024, ora 18.24: Cele 2 echipe au ieșit la încălzire. Fanii români fac o atmosferă de senzație, iar Marius Marin s-a declarat cu adevărat impresionat. „Am văzut fericirea incredibilă a oamenilor de acasă. I-am văzut pe băieți zilele acestea la antrenament, vor să dea totul! Este un sentiment de mândrie. Sunt extrem de mulți fani prezenți aici, dar și care ne urmăresc din fața televizoarelor. De mult nu a mai existat o asemenea emulație în jurul echipelor naționale, vrem să îi facem mândri!”, a spus Marius Marin înainte de meci.
UPDATE 2 iulie 2024, ora 18.00:  Echipele de start în meciul dintre România și Olanda: ROMÂNIA: Florin Niță – Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Andrei Burcă, Mogoș – Răzvan Marin, Marius Marin, Nicolae Stanciu (cpt), Denis Man, Denis Drăguș, Ianis Hagi. Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu – Sorescu, Racovițan, Rus, Nedelcearu, Șut, Cicâldău, Olaru, Mihăilă, Fl. Coman, Pușcaș, Alibec, Bîrligea   OLANDA Verbuggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake – Shouten, Simons, Reinjders – Bergwijn, Depay, Gakpo Rezerve: Flekken, Bijlow – Van de Ven, Blind, De Ligt, Geertruida, Maatsen, Wijnaldum, Veerman, Gravenberch, Frimpong, Malen, Zirkzee, Weghorst, Brobbey UPDATE 2 iulie 2024, ora 17.33: Colegii de la Sport Pe Surse, prezenți în Germania, au făcut comparație între suporterii români și cei olandezi. Care vi se pare mai frumos: dansul ”portocalei” sau ”zidul galben românesc”? UPDATE 2 iulie 2024, ora 17.15: Așa arată stadionul Allianz Arena, cu 2 ore înaintea meciului dintre România și Olanda. UPDATE 2 iulie 2024, ora 17.08: Meciul naționalei poate fi urmărit și în București pe stadioanele ”Arcul de Triumf” și ”Giulești” din Capitală Meciul dintre România şi Olanda, din optimile EURO 2024, va putea fi urmărit live şi pe stadionul de la Complexul Sportiv Naţional “Arcul de Triumf” , unde intrarea va fi liberă pentru 7.500 de persoane, care vor urmări partida pe un ecran uriaş, anunţă Agenţia Naţională pentru Sport. De asemenea, partida va putea fi urmărită şi pe tabela de marcaj a stadionului Giuleşti. Intrarea este gratuită, partida va putea fi urmărită de la Peluza Sud, iar accesul în stadion se face începând cu ora 18:00. UPDATE 2 iulie 2024, ora 17.05: Echipele probabile în România vs Olanda: ROMÂNIA: Florin Niță – Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Andrei Burcă, Deian Sorescu – Răzvan Marin, Marius Marin, Nicolae Stanciu (cpt), Denis Man, Denis Drăguș, Valentin Mihăilă. OLANDA: Verbruggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake – Schouten, Reijnders – Frimpong, X. Simons, Gakpo – Depay UPDATE 2 iulie 2024, ora 17.00 : Suporterii României fac senzație în Munchen, înaintea partidei care va avea loc pe Allianz Arena, stadionul celor de la Bayern Munchen. . UPDATE 2 iulie 2024, ora 16.30: Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când naţionala României joacă un meci la un turneu final în luna iulie. Ultima oară s-a întâmplat acest lucru la Cupa Mondială din 1994, anunţă frf.ro. În iulie 1994, România a jucat la Cupa Mondială din SUA cu Argentina, în optimi, scor 3-2,  şi cu Suedia, în sferturi, când a fost eliminată la lovituri de departajare.. Potrivit sursei citate, este pentru a doua oară când România joacă mai mult de 3 meciuri la un Campionat European, după ediţia din 2000. România a câștigat grupa E, cu 4 puncte, după 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia; Olanda a încheiat grupa D pe locul 3, tot cu 4 puncte. Rezultatele batavilor au fost 2-1 cu Polonia, 0-0 cu Franța și 2-3 cu Austria.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *