Andrei Arădoaie, calificat în optimile turneului preolimpic de la Bangkok
|

Andrei Arădoaie, calificat în optimile turneului preolimpic de la Bangkok

Pugilistul român Paul Andrei Arădoaie s-a calificat în optimile de finală ale cat. 80 kg, luni, după ce l-a învins la puncte, cu 3-2, pe tadjicul Sekruz Salimov, la turneul preolimpic de box de la Bangkok (Thailanda), potrivit Agerpres.

În data de 30 iunie, Arădoaie îl va înfrunta în optimi pe iordanianul Hussein Iashaish, campion al Asiei în 2022. Iashaish l-a învins pe Mihai Nistor în optimi la JO din 2016. Arădoaie trebuie să ajungă în semifinale pentru a obţine calificarea la JO 2024. Tot luni, Loredana Marin a fost întrecută la puncte (0-5) de Vladislava Kukhta (Ungaria), în primul tur la cat. 60 kg.

Robert Jitaru (cat. 63,5 kg), Paul Andrei Arădoaie (cat. 80 kg), pregătiţi de antrenorii Dumitru Dorobanţu şi Valentin Vrânceanu, Mihaela Bădescu (cat. 50 kg), Claudia Nechita (cat. 57 kg), Loredana Marin (cat. 60 kg) şi Andra Sebe (cat. 66 kg), antrenate de Adrian şi Mihaela Lăcătuş, reprezintă România la turneul preolimpic de la Bangkok. România are până acum o singură reprezentantă calificată la JO 2024, Lăcrămioara Perijoc (cat. 54 kg).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *