atacantul central Luca Andronache a semnat un contract cu Oţelul Galaţi pe un sezon
|

atacantul central Luca Andronache a semnat un contract cu Oţelul Galaţi pe un sezon

Atacantul central Luca Andronache a fost transferat definitiv echipa de fotbal Oţelul Galaţi de la Farul Constanţa, a anunţat, marţi seara, clubul de pe malul Dunării pe site-ul său oficial, informează AGERPRES.

Andronache a semnat un contract cu Oţelul Galaţi pe un sezon, cu posibilitatea prelungirii pe alţi doi ani. Luca Cristian Andronache, un atacant masiv de 21 de ani (1,89 metri), vine sub forma unui transfer definitiv, Farul Constanţa păstrând un procent dintr-un viitor transfer. El este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi a fost convocat la naţionala Under-20 a României, reprezentativă pentru care a marcat un gol în U20 Elite League. Considerat un vârf de mare perspectivă, Andronache a debutat în Liga 1 la 17 ani şi 13 zile, într-un meci dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa, scor 1-1. Campion de juniori U19 cu FC Viitorul, noul vârf roş-alb-albastru, care poate activa şi în bandă, este născut în Bucureşti şi a trecut şi pe la Academia lui FCSB. În stagiunea precedentă, Andronache a fost folosit în 14 partide oficiale ale Farului În stagiunea precedentă, Andronache a fost folosit în 14 partide oficiale ale Farului (10 în Superliga, 2 în Cupa României, 2 în preliminariile Conference League) şi a înscris un gol în play-off, în victoria constănţenilor cu Rapid Bucureşti, scor 3-1. El este o soluţie pentru regula Under-21 şi deja se pregăteşte sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu.

”Mă bucură transferul la Oţelul şi vreau să demonstrez cât mai repede că pot ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Le mulţumesc celor de la Farul pentru anii petrecuţi la Constanţa, iar acum sunt nerăbdător să văd stadionul plin la Galaţi, noua mea casă. Forza, Oţelul!”, a declarat Luca Andronache.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *