Bayern Munchen i-a prelungit contractul lui Aleksandar Pavlovic până în 2029
|

Bayern Munchen i-a prelungit contractul lui Aleksandar Pavlovic până în 2029

Bayern Munchen i-a prelungit contractul tânărului mijlocaş Aleksandar Pavlovic (20 ani) până în vara anului 2029, a anunţat clubul german de fotbal, citat de AFP, potrivit Agerpres.

“Aleks trebuie să devină una dintre feţele echipei noastre în viitor. Este un jucător aşa cum ne-am putea dori şi aşa cum îşi doresc fanii lui Bayern: un jucător originar din Munchen, care şi-a făcut drum la profesionişti de la o vârstă fragedă la Bayern”, a precizat clubul bavarez într-un comunicat dat publicităţii duminică. După ce a început fotbalul la Furstenfeldbruck (periferia de vest a oraşului Munchen), Pavlovic s-a alăturat clubului Bayern în 2011, la vârsta de şapte ani şi a devenit profesionist în noiembrie 2023. El şi-a făcut debutul la prima echipă sub comanda antrenorului Thomas Tuchel, în sezonul 2023-204, luând un loc de titular în detrimentul lui Leon Goretzka, la sfârşitul sezonului, în special în manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor cu Real Madrid, disputată în Spania.

Pavlovic a fost una dintre revelaţiile sezonului în Bundesliga şi a fost inclus de selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, în lotul pentru EURO 2024, din care a fost nevoit însă să se retragă din cauza unei infecţii la amigdale.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *