Bellingham ar fi încântat să joace alături de Mbappe la Real Madrid
|

Bellingham ar fi încântat să joace alături de Mbappe la Real Madrid

“Nu sunt responsabil cu transferurile (…) însă ar fi foarte bine”: Jude Bellingham, fotbalistul lui Real Madrid, este încântat de posibilitatea de a juca din sezonul viitor alături de Kylian Mbappe, aşteptat să se alăture echipei din capitala Spaniei după plecarea sa de la Paris Saint-Germain, relatează AFP, potrivit Agerpres.

“Nu eu aleg membrii echipei şi cu siguranţă nu eu fac transferurile, dar Kylian Mbappe, ce jucător! Cine nu şi-ar dori să joace alături cineva atât de valoros ca el?”, le-a declarat luni mijlocaşul englez ziariştilor, înaintea finalei Ligii Campionilor de sâmbătă. “Nu vreau să pun mai multă presiune în această situaţie, ştiu că probabil îi este greu să vadă că toată lumea vorbeşte despre el în acest moment, însă ar fi foarte bine”, a adăugat Bellingham, care a fost cel mai bun marcator al lui Real în acest sezon din La Liga, cu 19 reuşite. Sâmbătă, pe stadionul londonez Wembley, Real Madrid o va întâlni în finala Ligii Campionilor pe Borussia Dortmund, fosta echipă a lui Bellingham.

Câştigarea Ligii Campionilor este unul din lucrurile pe care şi le doreşte Mbappe. Atacantul în vârstă de 25 de ani jucat în weekend ultimul său meci pentru PSG, în victoria cu 2-1 împotriva lui Olympique Lyon în finala Cupei Franţei.
El a declarat apoi că următoarea sa destinaţie va fi dezvăluită în curând: “Tot ce îmi doream era să termin bine cu echipa mea de club, cu un trofeu. Cred că există un timp pentru toate şi voi anunţa viitorul meu club la momentul potrivit”. La Madrid, el ar putea forma un atac de cinci stele, alături de Bellingham şi de brazilianul Vinicius Junior.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *