Bogdan Racoviţan – Ne vom lupta, vom da totul pe teren a
|

Bogdan Racoviţan – Ne vom lupta, vom da totul pe teren a

Bogdan Racoviţan a declarat, vineri, că l-a emoţionat foarte mult momentul în care la Euro 2024 s-a cântat pentru prima dată imnul României.

“E o bucurie imensă, cea mai mare bucurie să vedem români alături de noi, să vezi români din toată ţara mândri. Când s-a cântat imnul pentru prima oară mi s-a făcut pielea de găină. A cântat tot stadionul. Am crezut că jucăm la noi acasă. Şi s-a cântat încă o dată în timpul meciului. Am simţit mândrie”, a spus Racoviţan. El este de părere că tricolorii trebuie să continue la fel ca până cum la Euro. “Cred că trebuie să continuăm pe drumul nostru, ca până acum. Ne vom lupta, vom da totul pe teren. Important e să nu avem regret după meci”. Racoviţan s-a născut la Dijon, în Franţa, dar iubeşte România: Mă simt sută la sută român, cum mă simt şi francez. Nu e uşor când eşti născut în străinătate. Fac greşeli când vorbesc, dar iubesc România, am venit mereu cu toată inima şi nu am simţit niciodată o diferenţă”.

Următorul meci al tricolorilor, cel din faza optimilor, se va juca marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), la München, cu selecţionata Ţărilor de Jos.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *