Carlos Alcaraz a vizitat stadionul La Bombonera cu ocazia prezenţei la Buenos Aires
|

Carlos Alcaraz a vizitat stadionul La Bombonera cu ocazia prezenţei la Buenos Aires

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz a vizitat, marţi, stadionul Alberto J. Armando, mai cunoscut ca La Bombonera, arena echipei de fotbal Boca Juniors, cu ocazia prezenţei sale la la Buenos Aires pentru Openul Argentinei, informează EFE, potrivit Agerpres.
După cum a publicat Boca Juniors pe contul său oficial de X, numărul 2 ATP a vizitat instalaţiile emblematicei arene situate într-unul din cele mai vizitate cartiere de către turiştii argentinieni şi de peste hotare, La Boca. “O zi frumoasă pentru unii dintre noi în Templu, nu-i aşa, @carlosalcaraz?”, a scris Boca Juniors în mesajul său, însoţind textul de imagini cu “Carlitos” în interiorul stadionului. Alcaraz a pozat cu un mate (băutură tradiţională), zâmbitor, de la înălţimea tribunelor.

Tenismanul spaniol este un fan al sportului în general şi are numeroşi prieteni sportivi de top din lume, precum baschetbalistul american Jimmy Butler (Miami Heat). El este, de asemenea, un suporter al echipei Real Madrid. Alcaraz, cap de serie nr. 1, va debuta joi la Buenos Aires în faţa argentinianului Camilo Ugo Carabelli, care l-a eliminat în runda inaugurală pe peruanul Juan Pablo Varillas.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *