Cătălin Cîrjan (Dinamo) – Avem foame de rezultate, ne dorim să intrăm în play-off
|

Cătălin Cîrjan (Dinamo) – Avem foame de rezultate, ne dorim să intrăm în play-off

Fotbalistul Cătălin Cîrjan a declarat, miercuri, că el şi colegii săi de la Dinamo Bucureşti au foame de rezultate şi îşi doresc ca în noul sezon să se califice în play-off-ul Superligii ,potrivit Agerpres.

“Nu am fost aici şi nu ştiu ce s-a întâmplat anul trecut, însă acum consider că avem o echipă bună, au venit mulţi jucători tineri. Toţi avem foame de rezultate şi ne dorim să intrăm în play-off. Ne dorim să creştem împreună şi să facem un sezon bun. Suntem pregătiţi de primul meci al sezonului. Nu ne interesează împotriva cui jucăm, ci să ne facem cât mai bine treaba, să dăm pe teren tot ceea ce avem mai bun pentru a câştiga meciul”, a afirmat el. Mijlocaşul, care a jucat în sezonul precedent la Rapid, va evolua la Dinamo cu tricoul cu numărul 10. “Au fost jucători extraordinari care au jucat cu numărul 10 la Dinamo. Dar eu cred că sunt pregătit să port acest tricou şi o să demonstrez asta pe teren. Mi-au plăcut mulţi jucători de la Dinamo, de la Ionel Dănciulescu, la Marius Alexe”, a precizat fotbalistul.

Administratorul special Andrei Nicolescu, antrenorul principal Zeljko Kopic, secundul Florentin Petre şi jucătorii Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adnan Golubovic şi Dennis Politic au participat, miercuri, la lansarea noului echipament pentru sezonul competiţional 2024-2025. Jucătorii formaţiei bucureştene vor folosi trei rânduri de echipament, cel pentru meciurile de pe teren propriu va fi roşu complet, cel de deplasare alb, iar cel de rezervă va fi o combinaţie de gri antracit cu dungi roşii.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *