Cea mai titrată echipă din Europa vrea să cumpere un jucător de la Rapid: suma este fabuloasă
|

Cea mai titrată echipă din Europa vrea să cumpere un jucător de la Rapid: suma este fabuloasă

Jucătorul dorit de Rangers este Albion Rrahmani (23 de ani). După ce s-a vorbit de interesul celor de la Benfica, Aston Villa, Napoli și Werder Bremen pentru internaționalul kosovar, atacantul a intrat și pe radarul celor de la Rangers, formație cu care este sub contract și Ianis Hagi (25 de ani), scrie digisport.ro.

2,3 milioane de euro este cota de piață a lui Rrahmani, potrivit Transfermarkt. Anunțul a fost făcut de presa din Kosovo, care susține că negocierile sunt în desfășurare, dar nimic nu este deocamdată stabilit. În urmă cu două luni, Dan Șucu, principalul finanțator al Rapidului, transmitea că ”8 milioane de euro nu este o sumă nelalocul ei”, când a fost întrebat despre prețul lui Rrahmani. 17 goluri și 5 assist-uri în 24 de meciuri sunt cifrele lui Albion Rrahmani în SuperLigă, în acest sezon.

Rangers, cea mai titrată echipă din Europa Rangers este cea mai titrată echipă din Europa, conform GiveMeSport, și a doua la acest capitol din lume, după Al-Ahly din Egipt. Gruparea de pe Ibrox are în palmares 118 trofee. Celtic este pe locul secund în ierarhia de pe ”Bătrânul Continent”, cu 113 trofee, iar Real Madrid încheie podiumul cu 97. “Nu ştiu nimic despre un transfer al meu, eu am contract până în 2026. Dacă va veni o ofertă bună voi discuta cu clubul, dar în acest moment nu ştiu nimic”, a spus Rrahmani, la conferința de presă premergătoare derby-ului cu FCSB, transmis în direct pe Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:00.
Minatori, Bashkimi, Malisheva și Ballkani sunt celalalte echipe din CV-ul lui Albion Rrahmani, toate din Kosovo. 4 selecții a adunat Rrahmani la naționala din Kosovo.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *