Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, a transferat patru jucători nigerieni
|

Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, a transferat patru jucători nigerieni

Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, a anunţat, marţi. transferul a patru fotbalişti nigerieni: Goodnews Ibuchi Chukwu (mijlocaş ofensiv de bandă), Odejobi Toheeb Babatunde (fundaş central), Otega Jimmy King (atacant de careu) şi Taiye Abolaji Rasaq (mijlocaş defensiv), potrivit news.ro

Cei patru au semnat contracte pe câte patru sezoane. Goodnews Ibuchi Chukwu Jr. are 18 ani, este jucător de picior drept, şi poate evolua atât ca aripă, cât şi ca „număr nouă”. Jimmy King Otega are şi el tot 18 ani, este jucător de picior stâng şi poate evolua ca vârf împins. Taiye Abolaji Rasaq (18 ani) poate evolua ca mijlocaş defensiv, care poate acoperi mai multe zone ale terenului. Odejobi Toheeb Babatunde, în vârstă de 18 ani, evoluează ca fundaş central.
Cei patru jucători originari din Nigeria se află la prima lor experienţă europeană şi au fost remarcaţi de către Bogdan Apostu, cu prilejul unei selecţii care a avut loc, anul trecut, în ţara africană şi la care au luat parte aproximativ 450 de jucători, de la mai multe academii din această ţară. Toţi au primit un programa separat de pregătire şi vor fi prezenţi la reunirea lotului, care este programată pentru data de 10 iunie.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *