CSM Deva şi CFR Timişoara vor juca finala Cupei României
|

CSM Deva şi CFR Timişoara vor juca finala Cupei României

CSM Deva, deţinătoarea trofeului, şi CSF CFR 1933 Timişoara vor juca finala Cupei României la futsal, miercuri, după ce au obţinut victorii în Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din Timişoara, în semifinalele desfăşurate marţi, potrivit Agerpres.
CSM Deva a dispus de ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe cu 4-1 (1-0), prin golurile marcate de Milos Simic (20), Fernando Dobre (31), Savio Valadares (31) şi de portarul Roberto Voin (35). Golul de onoare al covăsnenilor a fost reuşit de Laszlo Szocs (38). În a doua semifinală, CSF CFR 1933 Timişoara a trecut de ACS Mausoleul Mărăşeşti cu 5-4 (2-1). Pentru învingători au înscris Andrei Nemiţanu (2, 21), antrenorul-jucător Robert Lupu (16), Gabriel Henrique De Souza (24) şi Gustavo Da Silva (33), în timp ce pentru vrânceni au punctat Octavian Cireş (18), Cosmin Petică (23, 35) şi Gabriel Iliescu (26). Finala se va juca miercuri, de la ora 17:00, tot în Sala Sporturilor ”Constantin Jude”.

În finala de anul trecut, ACS Autobergamo Deva, care a fost preluată între timp de CSM Deva, a învins-o pe CS United Galaţi cu 6-5.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *