Dinamo: Ahmed Bani se declară mulțumit de rezultatul partidei, considerându-l echitabil
|

Dinamo: Ahmed Bani se declară mulțumit de rezultatul partidei, considerându-l echitabil

Jucătorul Ahmed Bani a afirmat la finalul partidei cu Rapid, scor 1-1, în deplasare, că rezultatul este echitabil în opinia sa şi speră că Dinamo se va califica în play-off-ul Superligii de fotbal în acest sezon, scrie AGERPRES.

“Da, suntem oarecum mulţumiţi. Şi ei au avut ocazii, şi noi am avut destul de multe şanse prin care puteam înscrie, dar până la urmă cred eu că e un rezultat echitabil. Noi ştiam că au jucători de calitate, am încercat să speculăm punctele lor slabe şi să ne facem treaba. Noi arătăm destul de bine, suntem pe un trend ascendent şi sperăm să fie din ce în ce mai bine. La noi, toţi jucătorii sunt pregătiţi să joace în Liga I şi eu am încredere în ei. Noi sperăm să ajungem în play-off, trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct şi apoi vom vedea când se va trage linie”, a declarat Bani la televiziunile deţinătoare de drepturi de transmitere a meciurilor din Liga I. Rapid Bucureşti rămâne singura echipă din Superliga de fotbal fără victorie, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1 (0-0), duminică seara, în Giuleşti, în etapa a şasea. Rapid are cinci egaluri şi un eşec în acest sezon.

Rapid şi Dinamo s-au întâlnit în principala competiţie internă de 116 ori, de 50 de ori a câştigat gruparea alb-roşie, de 40 de ori s-a impus formaţia giuleşteană, iar alte 26 de partide s-au terminat la egalitate. Palmaresul cu Rapid gazdă este de 59 de meciuri, 24 de victorii Rapid, 14 remize şi 21 de succese Dinamo, potrivit LPF.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *