Fostul fotbalist Nicklas Bendtner vorbeşte despre greşelile făcute în carieră: Mi-am cheltuit toţi banii
|

Fostul fotbalist Nicklas Bendtner vorbeşte despre greşelile făcute în carieră: Mi-am cheltuit toţi banii

Danezul Nicklas Bendtner şi-a schimbat viaţa de când s-a retras din fotbal, în 2021. Chinuit de accidentări şi probleme juridice, fostul atacant de la Arsenal şi Juventus a afirmat, pentru Daily Mail, că pasiunea sa pentru vin l-a costat scump.

“Mi-am cheltuit toţi banii. Unul dintre lucrurile pe care le iubesc cel mai mult la mine este că nu voi spune niciodată ‘nu voi face niciodată asta’, dar banii dispar repede când cheltuieşti peste 176.000 de euro pe o ladă de sticle de vin”, a declarat el presei britanice. El şi-a amintit de perioada petrecută la Gunners, unde el şi colegii săi de echipă au cheltuit averi pe sticle de Grand Châteaux. “Colecţionez sticle de vin de când aveam 19 ani. Când ne adunam, trebuia să aducem câte o sticlă în fiecare luni şi să o încercăm. Am în jur de 50.000 de sticle de vin în acest moment”, continuă danezul, care regretă că nu a avut “mai mult sprijin” atunci când a făcut alegeri greşite. După ce a ajuns la Londra în 2005, a petrecut nouă sezoane în Anglia înainte de a pleca în Italia. A fost o aventură mixtă pentru jucător, care a recunoscut că un accident de maşină în 2009 a avut un mare impact asupra restului carierei sale.

Aflat la volanul lui Aston Martin DBS, prezentat în saga James Bond, Nicklas Bendtner a suferit un grav accident la vârsta de 21 de ani. “Corpul meu nu s-a vindecat niciodată complet. (…) Eram în cea mai bună formă la Arsenal, jucând cu Andrei Arşavin pe stânga şi Robin van Persie în faţă, iar după acel accident, nu mi-am mai revenit niciodată”, conchide el. Hotărât să facă alegerile corecte de la retragerea sa, fostul internaţional danez şi-a propus să escaladeze Everestul.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *