FRF anunță că primul antrenament al tricolorilor din Germania va fi deschis publicului
|

FRF anunță că primul antrenament al tricolorilor din Germania va fi deschis publicului

Primul antrenament al tricolorilor în Germania, programt în 11 iunie, va fi deschis publicului, a anunțat miercuri Federația Română de Fotbal (FRF).

Echipa națională va ajunge în Germania pe 10 iunie, seara, și se va caza la hotelul Melchior Park din Wurzburg. A doua zi, pe 11 iunie, are programat primul antrenament pe Wurzburg Arena, stadion cu o capacitate de 13.000 de spectatori, 2.500 de locuri fiind pe scaune. Ședința de pregătire va fi deschisă integral publicului și mass-media, transmite FRF. Suporterii care vor ajunge la antrenament vor avea parte de mai multe surprize. De asemenea, fanii echipei naționale vor avea pregătite surprize și în orașele în care vor evolua tricolorii.

Aceștia se vor pregăti pe toată durata turneului final pe Wurzburg Arena, un stadion situat la 4 kilometri de hotel și care aparține formației Würzburger Kickers. Are nocturnă și instalație automatizată de irigare. În 2006, la Campionatul Mondial din Germania, a fost gazdă pentru echipa națională a Ghanei.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *