George Russell va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Canadei
|

George Russell va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Canadei

George Russell (Mercedes) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Canadei, a noua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, informează news.ro.

Pentru Russell este primul pole position din acest sezon. “Este extraordinar, mă simt atât de bine. Atât de multă muncă grea la fabrică a dus la asta. Sperăm că acesta este începutul a ceva pentru sezonul nostru, credem că este. Mi-a fost dor de asta, este un sentiment atât de bun. Sunt entuziasmat pentru mâine – avem ochii pe această victorie. Să încercăm să o obţinem, maşina se simte extraordinar de când am adus aceste îmbunătăţiri la Monaco”, a declarat Russell. Pe circuitul din Montreal, pe locul doi în califcări s-a clasat Max Verstappen (Red Bull Racing), pe trei a terminat Lando Norris (McLaren), pe patru Oscar Piastri (McLaren0 şi pe cinci Daniel Ricciardo (RB).

Monoposturile Ferrari conduse de Charles Leclerc şi Carlos Sainz au fost eliminate în al doilea segment al calificărilor, astfel că au terminat pe 11, respectiv pe 12.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *