Germania câștigă în fața Greciei cu 2-1 într-un meci de pregătire pentru EURO 2024
|

Germania câștigă în fața Greciei cu 2-1 într-un meci de pregătire pentru EURO 2024

Naţionala de fotbal a Germaniei a învins-o pe cea a Greciei cu scorul de 2-1, vineri, la Moenchengladbach, în ultimul său meci de pregătire înainte de EURO 2024, competiţie pe care o va găzdui, informează AFP.

În faţa unei Grecii eliminate din cursa pentru EURO de Georgia în finala play-off-ului, coechipierii lui Ilkay Gundogan au jucat slab în prima repriză şi au fost conduşi în mod logic după golul lui Giorgios Masouras, din minutul 34, venit după ce portarul Manuel Neuer a scăpat şutul lui Christos Tzolis.

Germania a evoluat mai bine în actul secund şi a egalat prin Kai Havertz (56). Victoria a fost adusă de reuşita din minutul 89 a lui Pascal Gross, la primul său gol pentru naţională. Selecţionata antrenată de Julian Nagelsmann a avut şi o bară, prin Benjamin Henrichs (83).În precedentul său meci amical, luni, la Nurnberg, Germania a remizat, 0-0, cu Ucraina, una din adversarele României la EURO 2024. Germania va juca meciul de deschidere de la EURO 2024 pe 14 iunie la Munchen împotriva Scoţiei, după care va întâlni Ungaria pe 19 iunie la Stuttgart şi Elveţia pe 23 iunie la Frankfurt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *