Ghidul suporterului român în orașul Köln, pentru meciul România-Belgia de la Euro 2024
|

Ghidul suporterului român în orașul Köln, pentru meciul România-Belgia de la Euro 2024

Pagina de internet oficială a Federației Române de Fotbal a publicat joi un amplu ghid despre orașul Köln, pentru suporterii care vor participa sâmbătăt la confruntarea naționalei României la meciul de la Euro 2024 împotriva Belgiei. Reproducem parțial informațiile esențiale, potrivit mediafax

Orașul Köln va găzdui partida România – Belgia, programată pe 22 iunie, de la ora locală 21:00. Tot la Köln va avea loc și Parada Fanilor. Una dintre cele mai frumoase priveliști cu celebrul Dom din Köln este probabil din Tanzbrunnen, locul unde va fi amplasat și Fan Zone-ul din oraș pe durata Euro 2024. Amplasat pe partea opusă a Domului, pe marginea fluviului Rin, spațiul va beneficia și de un ecran imens unde pot fi urmărite meciurile, dar va oferi și numeroase activități și concursuri speciale.

Locație Fan Zone Koln: TanzbrunnenProgram Fan Zone Koln: 22 iunie, începând cu ora locală 14:00 De asemenea, fanii români vor avea la dispoziție și un Fan Embassy, unde pot afla informații utile pentru călătoria la Koln, inclusiv cum să ajungă la Fan Zone, Fan Walk și stadion. Acesta va fi amplasat în centrul vechi, chiar lângă Dom.
Toate biletele de meci vor fi disponibile și vor putea fi folosite exclusiv în format digital, pe telefoanele mobile. Biletele vor fi generate și puse la dispoziția suporterilor care le-au achiziționat cu puțin timp înainte de turneul final, prin intermediul aplicației UEFA Mobile Tickets. Toată lumea trebuie să aibă bilet de meci pentru a intra în stadion, inclusiv bebelușii și copiii mici. Posesorii de bilet cu vârste sub 16 ani pot intra pe stadion numai acompaniați de un adult. Adultul respectiv trebuie să aibă bilet de meci valid. Sfaturi pentru suporteri privin regulile de acces pe stadion Ia in calcul faptul că stadioanele de la EURO 2024 ar putea opera diferit față de modul în care ești tu obișnuit.Este necesar să ai mereu asupra ta un card de identitate valid, în original. Copiile nu sunt luate în considerare.Gențile și ghiozdanele cu dimensiuni mai mari decât formatul A4 nu vor fi permise în interiorul stadionului.Poti intra pe stadion cu o baterie externă de dimensiune redusă care nu depășește dimensiunea telefonului tău.Camerele foto/video profesionale nu sunt permise în interiorul stadionului.Umbrelele cu baston nu sunt permise in interiorul stadionului. Singurele umbrele permise sunt cele pliabile, de dimensiuni mici. Permisul de călătorie valabil 36 de ore Posesorii de bilete la meci au dreptul să obțină Permis de călătorie valabil 36 de ore pentru întreaga rețea regională de transport public, fără cost adițional. Perioada de valabilitate:De la ora locală 06:00, în ziua meciului, până la ora locală 18:00, în ziua următoare. Pentru detalii despre cum poate fi obținut Permisul de Călătorie valabil 36 de ore, dar și despre zonele în care pot călătorii cu acesta, precum și despre traseele feroviare sau pentru deplasarea cu mașina ce pot fi folosite consultați site-ul oficial al FRF. Telefoane utile:112 – numărul de urgență gratuit pentru asistență din partea pompierilor sau serviciului de ambulanță. 110 – numărul de urgență gratuit pentru asistență din partea poliției Consulatul General al României la Bonn*: +49 (0)1735757585 *Acest număr de telefon este dedicat exclusiv pentru situații dificile, speciale, cu caracter de urgență: decese, accidente cu victime, calamități și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar. La acest număr  NU se furnizează informații consulare. Fan Embassy Astfel de puncte funcționează ca un „hub” informațional și de suport pentru fanii echipelor naționale. Ce este unic la ele este că sunt organizate de suporteri, pentru suporteri. Aici vei găsi voluntari vorbitori de limbă română în cazul în care ai nevoie de ajutor sau dorești să afli informații de încredere, ajutor sau coordonare pentru Fan Walks. Punctele sunt organizate cu sprijinul FSE (Football Supporters Europe). În Koln, punctul Fan Embassy este amplasat în apropiere de Kolner Dom, pe strada Am Hof.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *