Inter Milano, noua campioană a Italiei la fotbal, a fost din nou învinsă de Sassuolo în Serie A
|

Inter Milano, noua campioană a Italiei la fotbal, a fost din nou învinsă de Sassuolo în Serie A

Inter Milano, noua campioană a Italiei la fotbal, a fost din nou învinsă de Sassuolo, penultima clasată, care s-a impus şi în septembrie şi i-a administrat a doua înfrângere în acest sezon din Serie A, câştigând sâmbătă pe teren propriu, cu scorul de 1-0, într-un meci din etapa a 35-a, informează AFP, citat de Agerpres.

Sassuolo a reuşit ceea ce AC Milan, Juventus Torino sau campioana din sezonul trecut Napoli nu au reuşit să facă în acest sezon, să o învingă pe Inter Milano şi, în plus, de două ori.

Inter pierduse cu 1-2 pe 27 septembrie în etapa a 6-a pe stadionul San Siro în faţa modestei echipe din Emilia-Romagna. De atunci, Sassuolo a plonjat în clasament, fiind la un pas de retrogradare (19 pct), iar Inter a devenit campioană pentru a 20-a oară în istoria sa.Echipa lui Simone Inzaghi a pus capăt unei impresionante serii de 42 de meciuri de campionat fără să înscrie. Golul lui Sassuolo a fost înscris de francezul Armand Lauriente (min.20). Alte rezultate din etapa a 35-a:VineriTorino FC – Bologna 0-0 SâmbătăMonza – Lazio Roma 2-2Sassuolo – Inter Milano 1-0 DuminicăCagliari – LecceEmpoli – FrosinoneHellas Verona – FiorentinaAC Milan – GenoaAS Roma – Juventus Torino LuniSalernitana – Atalanta BergamoUdinese – Napoli Lider în clasament este Inter Milano cu 89 pct, urmată de AC Milan 70 pct, Juventus 65 pct, Bologna 64 pct, AS Roma 59 pct etc.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *