Irina Bara a trecut de primul tur al calificărilor la turneul de la Rouen
|

Irina Bara a trecut de primul tur al calificărilor la turneul de la Rouen

Jucătoarea română de tenis Irina Bara (156 WTA) a reușit sâmbătă să treacă de primul tur al tabloului de calificare al turneului WTA 250 de la Rouen (Franța). Bara a învins-o pe rusoaica Jana Kolodynska. În turul decisiv, românca întâlnește o altă rusoiacă, pe Polina Kudermetova, informează Mediafax.

Din postura de favorită numărul 4 a calificărilor, Irina Bara a obținut o victorie în două seturi, cu 6-3, 7-5, după o oră și 40 de minute de joc. După un prim set cu cinci break-uri, unul în plus pentru Bara, Kolodynska a condus cu 1-3, în setul secund. Favorita numărul 4 a revenit cu trei game-uri consecutive și a condus cu 4-3 și break avans. Rusoaica a egalat însă și a preluat din nou conducerea (4-5). Bara a ridicat din nou nivelul de joc și a câștigat din nou trei game-uri la rând, pentru a închide setul și meciul, cu 7-5. În turul decisiv, care va decide prezența pe tabloul principal al turneului francez dotat cu premii în valoare de 267,082 euro, Bara o întâlnește pe Polina Kudermetova, favorita numărul 9 și numărul 181 WTA.

Tot în calificări la Rouen, joacă și Gabriela Ruse (162 WTA), care o întâlnește pe italianca Nuria Brancaccio (288 WTA), în primul tur.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *