Kimmich (Bayern) a avut o dispută cu antrenorul de portari după eşecul de la Bochum
|

Kimmich (Bayern) a avut o dispută cu antrenorul de portari după eşecul de la Bochum

Căpitanul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, Joshua Kimmich, a avut o dispută aprinsă cu antrenorul de portari Zsolt Loew, pe tunelul către vestiare, după meciul pierdut la Bochum (2-3), duminică, a treia înfrângere la rând pentru campioana Germaniei, relatează ziarul Bild.
”Ştiu ce s-a întâmplat”, le-a spus antrenorul principal Thomas Tuchel reporterilor şi a adăugat că este ”un incident normal după o înfrângere”, potrivit Agerpres.

Confirmat cel puţin până la meciul de sâmbătă cu RB Leipzig, Tuchel a fost evaziv când a fost întrebat dacă vor exista consecinţe după acel incident: ”Nu e nimic pentru public”.Kimmich a fost înlocuit în minutul 63 al meciului de la Bochum, de noua achiziţie Bryan Zaragoza, iar decizia antrenorului l-a nemulţumit vizibil. Jan-Christian Dreesen, directorul executiv al clubului, a spus că înţelege reacţia lui Kimmich: ”Cred că a fost destul de supărat pe banca de rezerve. Dar e ceva normal, el vrea să dea mereu totul şi vrea să câştige, de aceea vrea să joace”. În ultima vreme, presa germană a speculat o posibilă despărţire a lui Kimmich de Bayern Munchen, la care joacă din 2015 după un transfer de la RB Leipzig.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *