Kingsley Coman (Bayern Munchen) a ajuns la o înţelegere cu Al-Hilal (presă)
|

Kingsley Coman (Bayern Munchen) a ajuns la o înţelegere cu Al-Hilal (presă)

Internaţionalul francez Kingsley Coman (Bayern Munchen) a ajuns la o înţelegere cu Al-Hilal (Arabia Saudită), a informat miercuri ziarul L’Equipe fără a oferi momentan alte detalii, scrie DPA.

Potrivit sursei, acesta a comunicat deja decizia de a pleca de pe Allianz Arena clubului german. Miercuri dimineaţa, Coman a participat însă la antrenamentul echipei. La Al-Hilal evoluează brazilianul Neymar, iar clubul a semnat recent o înţelegere cu Joao Cancelo de la Manchester City. Coman a mărturisit recent apropiaţilor că ar dori să plece de la bavarezi. Jucătorul nu ar fi fost mulţumit de faptul că Bayern vede cu ochi buni ideea de a vinde jucătorii cei mai scumpi. Cu toate acestea, Coman spunea iniţial că nu are în vedere niciun alt club, mai ales că mai sunt doar câteva zile până la încheierea perioadei de mercato.

În trecut, jucătorul şi-a arătat interesul să joace în Premier League. Cu toate acestea, cluburi precum Manchester City, Arsenal sau Liverpool au îndoieli cu privire la capacitatea fizică a francezului, din cauza deselor accidentări. Coman a venit la Bayern în 2015 iar momentul său de glorie a fost când a marcat golul victoriei (1-0) în finala Ligii Campionilor din 2020 contra lui PSG. El avea contract cu Bayern până în 2027.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *