Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid pe o sumă astronomică
|

Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid pe o sumă astronomică

Kylian Mbappe a semnat un contract pentru a se alătura lui Real Madrid prin transfer gratuit, când contractul său cu Paris St-Germain expiră pe 30 iunie, relatează BBC.

Atacantul francez a acceptat verbal să se mute la Bernabeu în februarie și apoi a anunțat în mai că va părăsi PSG la sfârșitul sezonului. Mbappe, în vârstă de 25 de ani, a semnat acum termeni cu Real Madrid și se va muta în Spania când se va deschide fereastra de transfer din La Liga, pe 1 iulie. Madridul urmează să anunţe acordul săptămâna viitoare şi ar putea prezenta oficial atacantul la Bernabeu înainte de Euro 2024. Mbappe, câștigător al Cupei Mondiale în 2018, este marcatorul record al lui PSG, cu 256 de goluri, de când i s-a alăturat de la Monaco la un împrumut inițial în 2017.

El a convenit cu Realul până în 2029, câștigând 15 milioane de euro (12,8 milioane de lire sterline) pe sezon, plus un bonus de înscriere de 150 de milioane de euro (128 de milioane de lire sterline) care va fi plătit pe o perioadă de cinci ani și va păstra un procent din drepturile sale de imagine. . Francezul va avea șansa să joace alături de Luka Modric, mijlocașul croat gata să semneze o nouă prelungire de un an cu clubul.
Modric, în vârstă de 38 de ani, a intrat ca înlocuitor, când Madridul a câștigat cel de-al 15-lea titlu al Cupei Europene cu o victorie cu 2-0 împotriva lui Borussia Dortmund, sâmbătă, la Wembley. Contractul actual al fostului mijlocaș de la Tottenham expiră la sfârșitul acestei luni, dar este de așteptat să rămână încă 12 luni. Germanul Toni Kroos, în vârstă de 34 de ani, i-a făcut loc lui Modric cu patru minute rămase de la ultima sa apariție pentru club după 10 ani. Real va organiza o paradă cu trofee prin capitala Spaniei duminică seara, după succesul lor record.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *