Leclerc, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Monaco
|

Leclerc, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Monaco

Charles Leclerc de la Ferrari a stabilit ritmul în fața lui Lewis Hamilton în antrenamentele de vineri la Marele Premiu al statului Monaco. Leclerc a fost rapid pe parcursul ambelor sesiuni de vineri și a încheiat ziua cu un avans de 0,188 secunde față de Mercedes-ul lui Hamilton.

Fernando Alonso de la Aston Martin, a fost al treilea, la 0,475 de secunde, în timp ce Max Verstappen de la Red Bull a fost al patrulea, conform News.ro. Campionul mondial s-a plâns că mașina sa „țopăia ca un cangur” și a fost la 0,535 secunde de timpul de referință. Lando Norris de la McLaren, care l-a contestat puternic pe Verstappen pentru victorie la Imola weekendul trecut și a câștigat la Miami în cursa precedentă, a fost al cincilea cel mai rapid, la 0,675 secunde de lider, iar Carlos Sainz de la Ferrari a fost al șaselea.

Al doilea Aston Martin, al lui Lance Stroll, a fost al șaptelea, înaintea lui Sergio Perez de la Red Bull, Alex Albon de la Williams și Mercedes-ul lui George Russell. Verstappen a fost unul dintre numeroșii piloți care au atins barierele, alături de coechipierul său Sergio Perez, Stroll și Pierre Gasly, fără daune majore, deși Stroll nu a mai luat parte la sesiune după ce a revenit la boxe.
Hamilton a condus prima sesiune mai devreme vineri, cu Verstappen terminând pe locul 11.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *