Lewis Ludlam, căpitanul echipei Northampton Saints, va pleca de la echipă la finalul sezonului
|

Lewis Ludlam, căpitanul echipei Northampton Saints, va pleca de la echipă la finalul sezonului

Căpitanul echipei de rugby Northampton Saints, internaţionalul englez Lewis Ludlam, va părăsi gruparea din Premiership, prima ligă valorică, la finele sezonului, a anunţat clubul care în prezent este lider în campionat, scrie AFP. Conducerea “sfinţilor” a confirmat plecarea jucătorului în vârstă de 28 de ani, care a petrecut opt sezoane pe Franklin’s Gardens, cel mai probabil la o echipă din primul eşalon al Franţei, Top 14, potrivit Agerpres.

“La sfârşitul sezonului îmi voi lua rămas bun de la echipă pentru a începe o nouă aventură profesională, dar voi fi întotdeauna un om de la Saints”, a spus Ludlam, care a avut 121 de apariţii pentru Northampton.

“Cred că am dat totul din punct de vedere fizic şi emoţional acestui club şi sper că fanii noştri au văzut cât de important a fost pentru mine să reprezint Northampton”, a adăugat el, admiţând că decizia a fost dificil de luat.Ludlam, care are şi 25 de selecţii cu XV-le Angliei, va pierde eligibilitatea pentru prima reprezentativă a “Trandafirilor” dacă va pleca în străinătate

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *