Lovitură pentru Simona Halep – Organizatorii turneului ei preferat refuză să o primească
|

Lovitură pentru Simona Halep – Organizatorii turneului ei preferat refuză să o primească

Organizatorii Roland Garros au anunţat marţi, 14 mai, lista jucătoarelor invitate pe tabloul de calificări, dar şi pe cel principal. Simona Halep nu a primit wild-card-ul pentru cel mai important turneu pe zgură din lume.

Organizatorii au ales şase sportive din Franţa, una din Australia şi una din SUA: Alize Cornet, Fiona Ferro, Elsa Jacquemot, Kristina Mladenovic, Chloe Paquet, Jessika Ponchet, Ajla Tomljanovic şi Sachia Vickery. Pe tabloul calificărilor sunt Iliev, Janicijevic, Leonard, Lew Yan Foon, Lim, Mpetshi Perricard, Rakotomanga Rajaonah, Rouvroy şi Tubello.

Invitaţiile nu sunt o surpiză deoarece Roland Garros practică de ani un sistem în care oferă 6 invitaţii pentru franţuzoaice şi câte una pentru o australiancă şi o americancă.Roland Garros este programat în perioada 26 mai – 9 iunie 2024. Desfășurat pe zgură, suprafața preferată de Simona Halep, Roland Garros a fost câștigat de două ori de româncă, o dată la junioare, o dată la senioare. Ultimul meci al Simonei Halep a fost în cadrul Miami Open, unde românca a fost învinsă şi eliminată în prima rundă de către jucătoarea de origine spaniolă, Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, în data de 19 martie 2024. Halep va juca mâine la Trophee Clarins. Simona Halep (1.169 WTA, beneficiară a unui wildcard) o va înfrunta pe americanca McCartney Kessler (123 WTA).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *