Maria Sakkari, locul 8 în ierarhia tenisului feminin, s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Roma
|

Maria Sakkari, locul 8 în ierarhia tenisului feminin, s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Roma

Grecoaica Maria Sakkari, locul 8 în ierarhia tenisului feminin, a trecut duminică de ucraineanca Anhelina Kalinina în două seturi, 7-6 (7/4), 6-0, şi a acces în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 4.791.105 euro, conform Agerpres.

Anhelina Kalinina, acum locul 31 WTA, a ajuns anul trecut în finala acestui turneu, însă a abandonat atunci, accidentată, în finala cu kazaha Elena Rîbakina.

Maria Sakkari va lupta pentru un loc în sferturi cu câştigătoarea meciului dintre belarusa Viktoria Azarenka (24) şi egipteanca Mayar Sherif (80).Aşa cum s-a anunţat, românca Irina Begu, locul 161 WTA, s-a calificat cu uşurinţă în optimile acestui turneu, după ce a învins-o, cu 6-0, 6-2, pe belgianca Elise Mertens, locul 30 WTA, cap de serie numărul 27. Următoarea adversară a româncei va fi învingătoarea dintre Danielle Collins (SUA/N.13) şi Caroline Garcia (Franţa/N.22).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *