Meciul Valencia – Granada a fost amânat din cauza unui incendiu devastator
|

Meciul Valencia – Granada a fost amânat din cauza unui incendiu devastator

Meciul de fotbal Valencia – Granada, din prima divizie a campionatului de fotbal al Spaniei, a fost amânat vineri din cauza unui incendiu soldat cu cel puţin patru morţi şi 14 dispăruţi în oraşul Valencia, transmite AFP.
“Cererea de amânare a meciului cu Granada a fost acceptată”, a anunţat Valencia, care solicitase amânarea acestei întâlniri din etapa a 26-a din La Liga, fiind susţinută de adversara sa. “Ora şi data rămân de stabilit”, a adăugat Valencia. Partida ar fi urmat să se joace sâmbătă, de la 15:00 (ora României), pe stadionul Mestalla. Meciul de divizia a doua dintre Levante, echipă din Valencia, şi Andorra FC, programat iniţial sâmbătă seară, a fost de asemenea amânat. Liga spaniolă de fotbal (La Liga) a indicat că va fi respectat un minut de reculegere înainte de fiecare meci al etapei a 26-a din prima divizie.

Cel puţin patru persoane au murit în incendiul care a devastat joi o clădire rezidenţială cu 14 etaje din Valencia, iar vineri 14 persoane erau în continuare date dispărute.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *