Meciurile lui Sinner sunt ca meciurile de fotbal în Italia
|

Meciurile lui Sinner sunt ca meciurile de fotbal în Italia

Ascensiunea a lui Jannik Sinner a stârnit un mare interes pentru tenis în Italia, țara sa natală. Directorul turneului Openului Italiei susține că meciurile sale sunt urmărite ca și meciurile de fotbal. În total, șase italieni sunt clasați în primi 100 jucători de tenis din lume, potrivit mediafax.

Italienii își iubesc fotbalul, iar a compara ceva cu fotbalul este o mare laudă. Sinner este cel mai bun jucător de tenis italian în acest moment și este pe cale să devină cel mai bun din toate timpurile, deși trebuie să mai treacă mai mulți ani înainte de a face această afirmație. Ascensiunea sa în ultimele 12 luni a fost spectaculoasă și a stârnit un interes deosebit pentru acest sport și pentru cariera sa în țara sa natală. Potrivit fostului jucător ATP și director al turneului Openului Italiei, Paolo Lorenzi, meciurile sale sunt urmărite ca și meciurile de fotbal, ceea ce reprezintă o apreciere deosebită. „În public, un meci al lui Jannik Sinner este ca un meci de fotbal în Italia și asta aproape că nu s-a mai întâmplat în ultimii 30 de ani. Când joacă Sinner, ai livescore-ul pe toate site-urile de știri, pe internet, toată lumea vorbește despre Sinner.”

Tenisul italian a fost în creștere în ultimii ani. În prezent, italienii au nouă jucători clasați în Top 100. Șase dintre ei au 23 de ani sau mai puțin, așa că viitorul pare cu siguranță de succes pentru această țară. Totuși, Sinner este cel care a atras toată atenția în ultima vreme. „Dacă mergi pe stradă, oamenii vorbesc: de ce nu este Sinner numărul unu, de câte puncte are nevoie. Acum toată lumea vorbește despre tenis. Așa că eu cred că asta poate aduce mult mai mult tenisului din Italia.”
Din păcate, Sinner a trebuit să renunțe la planurile sale de a juca la Roma în acest an după ce a avut probleme la șold săptămâna trecută, la Madrid. Pentru italian urmează Roland Garros, iar după aceea și Jocurile Olimpice, unde își va reprezenta țara.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *