Nu vom subestima pe nimeni, trebuie să fim concentrați pe treaba noastră de marți
|

Nu vom subestima pe nimeni, trebuie să fim concentrați pe treaba noastră de marți

Căpitanul naționalei Olandei, Virgil van Dijk, a avertizat că echipa sa are nevoie de o îmbunătățire sau se va confrunta cu ieșirea din Campionatul European din Germania, sugerând că este posibil să-și fi supraestimat propriile calități, scrie Reuters.

Olandezii au fost aspru criticați după ce au pierdut marți cu 3-2 în fața Austriei la Berlin, ceea ce i-a lăsat pe locul trei în grupă. Ei s-au calificat în optimi de pe locul trei, urmând să îântâlnească România. Echipa a revenit vineri la antrenamente pentru a pregăti următorul meci cu România, programat marți, la Munchen. „A trebuit să spunem multe și să analizăm multe. Lucrurile au mers complet prost împotriva Austriei. A fost foarte rău. Am vorbit despre multe aspecte, acum trebuie să le arătăm”, a spus căpitanul.

„Poate că ne supraestimăm”, a adăugat Van Dijk. „Acest lucru trebuie să se schimbe rapid, altfel vom sta acasă gândindu-ne la ce ar fi putut fi. Nu ne dorim asta”.
Van Dijk a spus că nu vor fi subestimați următorii adversary: „Suntem umili și nu ne uităm mai departe de următorul meci. Nu vom subestima pe nimeni, trebuie să fim concentrați pe treaba noastră de marți”, a adăugat el.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *