O vedetă a Spaniei s-a accidentat după ce a fost lovită din greșeală de un agent de securitate
|

O vedetă a Spaniei s-a accidentat după ce a fost lovită din greșeală de un agent de securitate

O vedetă a echipei de fotbal a Spaniei s-a accidentat după ce a fost lovită din greșeală de un agent de securitate. Incidentul s-a produs în timp ce jucătorii spanioli sărbătoreau pe teren calificarea în finala Campionatului European de fotbal din Germania, potrivit mediafax.

Căpitanul Spaniei, Alvaro Morata, a fost văzut șchiopătând și ținându-se de genunchi după ce un agent de securitate a alunecat și a intrat în el, potrivit Sky News. Incidentul a avut loc marți, la finalul partidei cu Franța din semifinalele competiției. Un fan a pătruns pe teren în timp ce jucătorii spanioli sărbătoreau calificarea, iar agentul de securitate a încercat să intervină. El a alunecat și l-a lovit pe Morata. Ulterior, antrenorul Luis de la Fuente a spus că fotbalistul va fi investigat medical, dar că la prima vedere, nu pare a fi o accidentare gravă.

Morata trebuie să se refacă până duminică atunci când Spania va juca finala Campionatului European de fotbal. Spaniolii vor lupta pentru trofeu cu învingătoarea meciului Anglia-Olanda.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *