Ons Jabeur, favorita numărul unu, eliminată în sfeturi de finală la Nottingham (WTA)
|

Ons Jabeur, favorita numărul unu, eliminată în sfeturi de finală la Nottingham (WTA)

Jucătoarea tunisiană de tenis Ons Jabeur, principala favorită a turneului WTA de la Nottingham (Anglia), s-a oprit în sferturile de finală ale acestei competiţii, fiind învinsă sâmbătă în trei seturi, 7-6 (10/8), 6-7 (3/7), 7-5, de Karolina Pliskova din Cehia, la capătul unui meci extrem de disputat, care a durat două ore şi 39 de minute, potrivit Agerpres.

Pliskova, campioană la Transylvania Open 2024, în luna februarie la Cluj-Napoca, a cucerit titlul la Nottingham în 2016. Ea o va înfrunta în semifinale pe franţuzoaica Diane Parry, care a dispus la rândul ei, cu 6-3, 7-6 (7/4) de australianca Kimberly Birrell. Cealaltă semifinală este una sută la sută britanică, între Emma Răducanu şi Katie Boulter, deţinătoarea trofeului la Nottingham. Răducanu, campioană la US Open în 2021, a reuşit să câştige la tiebreak, cu 7-6 (15-13), primul set al confruntării cu Boulter, după 79 de minute de joc, înainte ca meciul să fie întrerupt sâmbătă din cauza întunericului, urmând să se reia duminică.

Turneul de la Nottingham, dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, nu s-a putut derula în condiţii normale din cauza ploii care a căzut pe parcursul întregii săptămâni.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *