Parada fanilor la Köln – Suporterii români vor scanda împreună în drum spre Cologne Stadium
|

Parada fanilor la Köln – Suporterii români vor scanda împreună în drum spre Cologne Stadium

Unul dintre cele mai așteptate momente dedicate suporterilor români în timpul turneului final din Germania va fi Parada Fanilor din Köln (Fan Walk), înaintea meciului cu Belgia. Conform frf.ro, Parada către stadionul din Köln va începe la ora locală 18:30, potrivit mediafax.

Fanii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către Cologne Stadium. Parada Fanilor către stadionul din Köln va începe la ora locală 18:30, iar fanii sunt așteptați la punctul de întâlnire de la ora 18:00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci. Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreține atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Köln.

Locație punct de întâlnire Fan Walk Koln: Josef Lammerting-Allee Ora întâlnirii: 22 iunie, ora locală 18:00Ora de start: 22 iunie, ora locală 18:30

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *