Părinții iau cu asalt clubul marelui campion și își dau copiii la înot
|

Părinții iau cu asalt clubul marelui campion și își dau copiii la înot

Campionul la înot, David Popovici, a câștigat aurul în proba de 200 de metri la Jocurile Olimpice de la Paris, aducând României medalia de aur a competiției, luni seară, 29 iulie.

David Popovici a câștigat aurul cu o cursă incredibilă, la doar două sutimi de britanicul Matthew Richards. Milioane de români au urmărit reușita sa, iar unii au fost atât de impresionați încât și-au dus copiii la înot a doua zi. La câteva ore după ce a devenit primul bărbat român campion olimpic la natație, câștigând aurul în proba de 200 de metri liber,

David Popovici a revenit în bazin. Marți, 30 iulie, el a avansat în semifinalele probei de 100 de metri liber, terminând pe primul loc seria a noua a calificărilor cu un timp de 47.92 secunde, al treilea în clasamentul general. Potrivit biroului de presă al clubului Dinamo, unde este legitimat David Popovici, marți, 30 iulie, între orele 09:30 și 10:30, au fost depuse 42 de cereri de la părinți care doreau să-și aducă copiii la înot. Din aceste 42 de cereri, 30 erau pentru copii sub 5 ani.
Astăzi la ora 21:30, Popovici va performa din nou în semifinalele la 100 de metri liber.  

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *