Paris Saint-Germain s-a distrat cu Montpellier în prologul etapei a doua din Ligue 1, zdrobind-o cu 6
|

Paris Saint-Germain s-a distrat cu Montpellier în prologul etapei a doua din Ligue 1, zdrobind-o cu 6

Paris Saint-Germain a zdrobit-o cu 6-0 pe Montpellier, vineri, pe Parc des Princes în prologul etapei a doua din Ligue 1, iar antrenorul gazdelor, Luis Enrique, a declarat după meci că “noi nu am văzut o vedetă, ci şaisprezece vedete”, informează AFP, citat de Agerpres.

Golurile au fost marcate de Bradley Barcola (minutele 4 şi 53), Marco Asensio (24), Achraf Hakimi (58), Warren Zaire-Emery (60) şi Lee Kang-in (82). Deşi a rămas fără golgheterul său, superstarul Kylian Mbappe, plecat la Real Madrid, PSG a înscris de zece ori în două meciuri de campionat, în primul impunându-se cu 4-1 la Le Havre.

“Cred că noi nu am văzut o vedetă, ci şaisprezece vedete care au venit să apere culorile lui PSG”, a subliniat Luis Enrique, luându-i în calcul pe cei cinci jucători care au intrat pe parcursul întâlnirii. “Şaisprezece vedete în atac, şaisprezece vedete în apărare, asta e perfecţiunea, asta căutăm”, a continuat el, făcând aluzie la PSG versiunea Mbappe, chiar dacă nu l-a numit pe acest jucător.
“Avem un lot foarte complet, polivalent şi cu o mare dorinţă de a scrie istorie”, a spus tehnicianul spaniol. “Obiectivul este acelaşi ca în sezonul trecut, să câştigăm toate competiţiile, nimeni n-a reuşit aşa ceva în Franţa, asta ne motivează”, a adăugat el.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *